Om initiativet

Om initiativet

Verden forandrer sig hele tiden – det samme gør arbejdsmarkedet. Region Nordjylland ønsker med initiativet All Green Innovation, at give nordjyske elever i ungdomsuddannelserne gåpåmod og en mulighedstænkning i forhold til at finde nye innovative løsninger på de grønne udfordringer.

All Green Innovation er et gratis tilbud til alle ungdomsuddannelser og et supplement til de initiativer, der allerede findes på området. Initiativet er for alle elever på de nordjyske ungdomsuddannelser. Bag All Green Innovation står Region Nordjylland, som netop gerne vil understøtte ungdomsuddannelserne med fokus på innovation og grøn omstilling. Initiativet er nemlig udviklet specielt til ungdomsuddannelserne med alle deres forskelligheder for øje. All Green Innovation består af en række gratis tilbud, som skolerne kan plukke i efter interesse og behov.

Det er UCN Innovation, som står for alle undervisningsforløb i All Green Innovation og har medvirket til udviklingen af konceptet. UCN Innovation har et stålsat fokus på grøn omstilling og har igennem mange år arbejdet med at designe og gennemføre grønne initiativer i samarbejde med Aalborg Kommunes Center for Grøn Omstilling og UCN er certificeret Verdensmålsskole. All Green Innovation initiativet har som mission at inspirere eleverne til, hvordan de selv kan blive aktører i udviklingen af en mere bæredygtig fremtid.

Region Nordjylland ønsker, at de nordjyske ungdomsuddannelser bliver blandt de førende i landet til at arbejde med innovation og  grøn omstilling. Derfor opfordrer vi alle nordjyske unge til at gå All Green!