Ikke engang fantasien sætter grænser

Ikke engang fantasien sætter grænser

All Innovation er for alle unge på ungdomsuddannelserne i Nordjylland. Initiativet er ikke knyttet til et bestemt fag, men kan bruges overalt i skemaet efter skolernes eget ønske. Det er oplagt for innovationsklasserne, men vi opfordrer til, at man tænker initiativet meget bredere. Tilbuddene kan passe ind i dansk, samfundsfag, erhvervsøkonomi, afsætning osv. Ikke engang fantasien sætter grænser.

Det eneste krav er, at der er minimum 15 deltagere på holdet, når I booker en aktivitet. Desuden er der mulighed for at få tilknyttet en mentor, hvis man er en ung iværksættervirksomhed - eller gerne vil være det. Her kan det naturligvis være mindre grupper.

Vi forventer ikke, at alle deltagerne har lyst til at blive iværksættere. Der er tilbud til alle elever uanset niveau og drømme. Men vi forventer, at eleverne har lyst til at udfordre sig selv og prøve kræfter med de innovative metoder. Eleverne skal have lyst til at blive inspirerede og være med på at prøve nye ting af. Erfaringen viser, at de arbejdsmetoder vi anvender, når vi arbejder med innovation og iværksætteri giver de unge en ballast, der kan overføres til andre dele af deres studieliv.

Shoppen er denne vej