Spark bolden direkte i nettet på de faglige mål

Tilbuddene fra All Innovation er bygget op, så de tilsammen dækker en stor del af kravene til undervisningen i Innovation på ungdomsuddannelserne. Det betyder, at du kan bruge dem til at sikre dig, at dine elever når de faglige mål. Samtidig er tilbuddene ikke kun knyttet til faget Innovation. Vores workshops og oplæg kan nemlig også bruges til at arbejde innovativt overalt på skemaet. Det kan være i Dansk, Samfundsfag, Afsætning og så videre. Evnerne til at undersøge trends, tænke nyt og pitche idéer er allesammen nogle, som dine elever kan bruge i rigtig mange forskellige situationer i deres studieliv - og når de kommer ud på arbejdsmarkedet.

 
 

Tilbuddene fra All Innovation lærer dine elever at:

  • gå fra idé til handling
  • bruge innovationsbegreber og modeller
  • analysere potentielle markeder
  • pitche og præsentere nye idéer
  • samarbejde og bruge viden fra andre områder i innovationsprocessen
  • arbejde med digitale redskaber til produktudvikling og markedsføring
Vi har allerede afholdt 250 workshops og oplæg på ungdomsuddannelser overalt i Nordjylland. Her har vi givet de unge inspiration og redskaber til at tænke nyt og sprænge boksen. Skal dine elever også klædes på til at arbejde innovativt? Så book et eller flere af vores tilbud før dine kolleger.
 
 
Book lige her

“Der er virkelig mange muligheder med All Innovation - også for lærere på de almene gymnasier som jeg selv. Alle bekendtgørelser for de forskellige fag stiller krav til inddragelse af innovation i undervisningen. Vi klæder jo eleverne på fagligt, og så er det oplagt at bruge All Innovation, når det bliver tid til at omsætte den viden til idéer.”
- Sara Frederiksen, underviser i Historie og Samfundsfag på Støvring Gymnasium.

“Elevene synes, det er fedt at høre om mulighederne for hjælp og støtte til iværksætteri i Nordjylland. De får et indblik i, hvad der rører sig i øjeblikket, og nogle gange inspiration, som de kan bruge til at komme videre med deres egne projekter.”
- Dorte Blicher Møller, Aalborg Tekniske Gymnasium

“Jeg havde fornøjelsen af 2 unge iværksætteres besøg i september sidste år. De supplerede min undervisning som vigtige rollemodeller/inspiration. Jeg selv er jo ”bare” underviser og har dermed ikke samme troværdighed i forhold til at inspirere til entreprenørskab. Mine elever synes, det var superspændende at høre om deres erfaringer med opstart ups & downs. Det ene foredrag om brug af de sociale medier i markedsføring var interessant både i forhold til egne start-up-idéer, men også anvendeligt i forhold til faget Afsætning. Det er et område, der udvikler sig med lynets hastighed og dermed svært at være opdateret omkring som underviser.”
- Karen Heilesen, EUC Nord

“I Innovation på STX er et af nøgleordnene foretagsomhed. Det er nemlig skrevet ind i bekendtgørelseskravene, og derfor er All Innovation oplagt til at inspirere eleverne med oplæg fra innovative og initiativrige unge mennesker, som selv sætter dagsordenen. Jeg tror på at, All Innovation kan flytte STX-elever i en mere foretagsom retning og give dem mod på eksempelvis at starte egen virksomhed i en ung alder. Det er der behov for, og vi ved, at eleverne er innovative, når bare de får lov.“
- Per Vilsbøll, underviser i Innovation på Mariagerfjord Gymnasium.