Spark bolden direkte i nettet på de faglige mål

Tilbuddene fra All Green Innovation bygger på 5 års erfaring med initiativet All Innovation. Tilbuddene fra All Green Innovation er bygget op, så de tilsammen dækker en stor del af kravene til undervisningen i innovation på ungdomsuddannelserne, men udfordringerne i denne udgave vil på forskellige vis alle være grønne.

Det betyder, at du kan bruge dem til at sikre dig, at dine elever når de faglige mål i innovationsfaget. Samtidig er tilbuddene ikke kun knyttet til faget innovation. Vores workshops og oplæg kan nemlig også bruges til at arbejde med bæredygtighed og innovation overalt på skemaet. Det kan være i Naturfag, Dansk, Samfundsfag, Afsætning, Biologi og så videre. Evnerne til at blive bevidst om grøn omstilling og tænke innovative løsninger er noget, som dine elever kan bruge i rigtig mange forskellige situationer i deres studieliv og når de kommer ud på arbejdsmarkedet.

 
 

Tilbuddene fra All Green Innovation lærer dine elever at:

  • gå fra idé til handling i forhold til grønne udfordringer
  • bruge innovationsbegreber og modeller i forhold til grøn omstilling
  • pitche og præsentere nye grønne idéer
  • samarbejde og bruge viden om bæredygtighed og grøn omstilling i innovationsprocessen
  • arbejde proaktivt i forhold til de samfundsmæssige udfordringer, der er indenfor grøn omstilling

Vi har allerede afholdt 450 workshops og oplæg på ungdomsuddannelser overalt i Nordjylland med initiativet All Innovation. Her har vi givet de unge inspiration og redskaber til at tænke nyt og sprænge boksen. Disse erfaringer inddrager vi nu i forhold til at få eleverne til at arbejde med et innovativt mindset og finde løsninger på den grønne omstilling.

Skal dine elever også klædes på til at arbejde innovativt i forhold til grønne udfordringer?

Så book et eller flere af vores tilbud før dine kolleger.

 
 
Book lige her

“Der er virkelig mange muligheder med All Innovation - også for lærere på de almene gymnasier som jeg selv. Alle bekendtgørelser for de forskellige fag stiller krav til inddragelse af innovation i undervisningen. Vi klæder jo eleverne på fagligt, og så er det oplagt at bruge All Innovation, når det bliver tid til at omsætte den viden til idéer.”
- Sara Frederiksen, underviser i Historie og Samfundsfag på Støvring Gymnasium.

“Elevene synes, det er fedt at høre om mulighederne for hjælp og støtte til iværksætteri i Nordjylland. De får et indblik i, hvad der rører sig i øjeblikket, og nogle gange inspiration, som de kan bruge til at komme videre med deres egne projekter.”
- Dorte Blicher Møller, Aalborg Tekniske Gymnasium

“Jeg havde fornøjelsen af 2 unge iværksætteres besøg i september sidste år. De supplerede min undervisning som vigtige rollemodeller/inspiration. Jeg selv er jo ”bare” underviser og har dermed ikke samme troværdighed i forhold til at inspirere til entreprenørskab. Mine elever synes, det var superspændende at høre om deres erfaringer med opstart ups & downs. Det ene foredrag om brug af de sociale medier i markedsføring var interessant både i forhold til egne start-up-idéer, men også anvendeligt i forhold til faget Afsætning. Det er et område, der udvikler sig med lynets hastighed og dermed svært at være opdateret omkring som underviser.”
- Karen Heilesen, EUC Nord

“I Innovation på STX er et af nøgleordnene foretagsomhed. Det er nemlig skrevet ind i bekendtgørelseskravene, og derfor er All Innovation oplagt til at inspirere eleverne med oplæg fra innovative og initiativrige unge mennesker, som selv sætter dagsordenen. Jeg tror på at, All Innovation kan flytte STX-elever i en mere foretagsom retning og give dem mod på eksempelvis at starte egen virksomhed i en ung alder. Det er der behov for, og vi ved, at eleverne er innovative, når bare de får lov.“
- Per Vilsbøll, underviser i Innovation på Mariagerfjord Gymnasium.