FÅ ÅRETS
INNOVATIONSKICK

Tidspunkt:

Onsdag den 14. Marts 2018, kl. 14.30 - 21.30

Sted:

Musikkens Hus

Pris:

GRATIS
Husk at du skal gå på en ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse i Nordjylland for at deltage.

Forestil dig en dag, der bobler af ideer og unge frontløbere. Til INNOVATIONSKICK i Musikkens Hus hylder vi succeserne og fejrer iværksætterånden i Nordjylland. Er du klar? Vi vil elske at se dig, hvis du går på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse og måske endda har en lille iværksætter i maven.

INNOVATIONSKICK disker op med de helt store navne inden for iværksætteri. Glæd dig fx til at møde Mads Peter Veiby, Alexander Husum, Jacob Risgaard, Andreas Helgstrand, Emil Thorup og Kristine Sloth.

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 14. Marts 2018, kl. 14.30 - 21.30 og gør dig klar til en dag med udfordringer og masser af unge entreprenører som dig selv.
Innovationskick har fået fuldt hus. Derfor er der lukket for tilmelding.
 
 
Dage
Timer
Min
Sek
 
 

PROGRAM

14.30 – 14.45 Velkomst

Morten Resen indtager scenen og byder dig velkommen. Mød vores fantastiske iværksætterpanel, som vil dele deres personlige fortælling om innovation. Det bliver både skørt, skævt og uventet. Undervejs sørger scenens DJ for de helt rigtige vibes.

14.45 – 16.00 SPEAK UP PITCH KONKURRENCE

Har du talegaverne i orden? Kan du få andre til at forelske sig i lige præcis din ide? I Pitch konkurrencen giver vi ordet til nogle af de unge nordjyske iværksættere, som virkelig kan. Forud for dagen har vi bedt en række unge etablerede virksomheder om at sende videoer med deres pitch. De bedste 3-4 iværksættere træder nu på scenen og viser, hvordan de på 90 sekunder sælger deres ide med nerve, præcision og begejstring. Det oplagte og benhårde panel bedømmer præsentationerne og kårer sammen med salen en vinder.

PANEL: Mads Peter Veiby, Jacob Risgaard, Andreas Helgstrand, Emil Thorup, Michelle Kristensen og Kristine Sloth
MODERATOR: Morten Resen

Deltag i konkurrencen
16.00 – 16.30 Give me a break

Musikkens Spisehus disker op med pause-lækkerier

16.30 – 17.30 Zoner - 1. Runde
Her er zonen, hvor du endelig kan få den sande historie bag nogle af de helt store iværksætter-succeser i Danmark! Du får succeshistorierne bag kendte iværksættere, der ligesom dig er startet helt fra bunden.

Glæd dig for vildt til bl.a. at opleve Nordjyllands helt egen Jacob Risgaard og Anders og Andreas fra Intelligent Marking. Nu har du chancen for at høre de hemmelige tricks bag de store succeser. Findes der mon en opskrift på at opnå succes? Få guldkorn med på vejen til din egen succeshistorie og bliv bedre til at fejre dine succeser.

#fejrdigselv #duerensucces #succesmedsuccespå

PÅ SCENEN: Jacob Risgaard og Intelligent Marking
MODERATOR: Morten Resen

I denne zone er der full-on spot på fiaskoerne inden for iværksætter-livet. For, som du nok ved, er der ingen succes-garanti, når du starter din egen virksomhed op. Til gengæld kan du lære meget af at høre om andres fejl – og af at begå dine egne! Her får du en unik mulighed for at høre om andre iværksætteres fiaskoer og frem for alt: Hvordan de er kommet op igen og videre derfra. Hør bl.a. Mads Peter Veiby og Christoffer Baadsgaard fortælle om hvordan deres fiaskoer faktisk har hjulpet dem on the road to success.

#loveyourfailures #fiaskoervejenfrem #ingensuccesudenfiasko

PÅ SCENEN: Mads Peter Veiby og Christoffer Baadsgaard
MODERATOR: Kathrine Skovsgaard

Her er zonen, du er kommet for! Hvordan tackler du de første store forhindringer, når du er klar-parat- start til ny virksomhed? I denne zone bliver du smidt direkte ud i nogle af de udfordringer, du kan stå overfor som nystartet iværksætter-virksomhed. Her hjælpes vi alle sammen ad med at løse de svære bump på vejen: Tre start-ups har nemlig meldt sig på banen med nogle af de problemer, de står overfor. For at hjælpe dem videre i start-up-processen, inviterer vi et vildt panel af erfarne iværksættere op på scenen. Og så kommer du i spil. Vi vil nemlig også gerne høre dine ideer til de tre start-ups. Smart, ik´? Kald det bare en win-win-situation.

#winwinsituation #klarparatstartup #problemsolver #problemknuser

PÅ SCENEN: Emil Thorup, Michelle Kristensen, Andreas Helgstrand, Lisa Dalsgaard, Steffen Kabbelgaard og Marie Fallgaaard.

MODERATOR: Lasse Jensen

17.30 – 18.15 Let's eat

Ahhh - nu skal maven forkæles. Lad sulten boltre sig på de 3 madstationer fordelt i lobbyen: Musikkens Spisehus, We Feat, Restaurant Nam og Nam Noodles.

De laver alle små sample-retter, så du har mulighed for at prøve lidt forskelligt.

Morten Resen siger velbekomme mens DJ-platformen leverer 100 % stemning.

18.15 – 19.15 Zoner - 2. Runde
Hvad ville en innovations-dag være uden en SoMe-zone? Selvfølgelig skal du deltage i denne workshop med de kendte youtubere Kristine Sloth og Alexander Husum. Her får du historien om, hvordan de har brugt facebook, instagram, snapchat m.fl. til at skabe en succesfuld forretning. Hvad er din SoMe-strategi, når du kinda selv er produktet? Alt dette og mere bliver omdrejningspunktet i denne zone – hvis du da ellers kan lade mobilen være så længe…

#someersome #ilovefacebook #iloveinstagrammore #twitterrules #hashtagsaresoyesterday

PÅ SCENEN: Kristine Sloth og Alexander Husum
MODERATOR: Kathrine Skovsgaard

Hvorfor er gaming pludselig blevet så eksplosivt populært? Og hvorfor er du ikke hoppet med på spiludviklings-vognen endnu? Denne zone sætter spot på nogle af de danskere, der har slået igennem som spiludviklere. Hvordan kommer man i gang som spiludvikler, og hvad er den hurtigste vej til succes? Du hørte det her først! Zonen kaster også projektørlys på, hvordan vi kan få flere som dig og dine iværksætter-kammerater med på gaming-vognen.

#letyourinnergamerout #jointhegame #komindikampen

PÅ SCENEN: Frank Christensen (Plai) og Steffen Kabbelgaard Grønning (BetaDwarf)
MODERATOR: Lasse Jensen

Hvad er en iværksætter, der ikke brander sig selv rigtigt? Sandsynligvis lige så dårligt stillet som en youtuber uden wi-fi. I branding-zonen kan du blive klogere på, hvordan du egentlig skal brande dig selv og dit produkt. I dag er det altafgørende, at du har 100 % styr på dit MIG A/S. Dit udseende. Din måde at kommunikere på. Og ikke mindst din måde at skille dig ud på. På denne workshop får du konkrete eksempler på, hvordan du kan brande dig selv og din virksomhed på nye og innovative måder – fortalt af de deltagende iværksættere.

#styrkditnetværk #branddigselv #levditbrand

PÅ SCENEN: Rasmus Arendt Nielsen fra Brandheroes og Emil Thorup
MODERATOR: Morten Resen

19.15 – 19.45 See you

Morten Resen runder dagen af sammen med nogle af de gæster, som har været på scenen i løbet af eftermiddagen. På scenen er: Kristine Sloth, Alexander Husum og Emil Thorup. Per Vers fyrer op for festen med den vildeste Rap-up.

19.45 – 21.30 Lounge (Øvre foyer/Bar)

Måske har du nu for alvor fyret op for din indre iværksætter. Du er nok ikke alene. Mød op i Loungen, hvor du kan netværke og dele ideer med de andre unge. DJ´en sørger selvfølgelig for at holde humøret højt.

Dem, der er med vores busser skal være klar til at køre retur kl. 21:00.

 
Image

Kristine Sloth

Influencer, youtuber, forfatter og foredragsholder er blot nogle af de titler, som superseje Kristine kan sætte på CV’et i en alder af 18 år.
Image

Emil Thorup

Foredragsholder som er kendt fra tv, men som nu er gået all in på iværksætteri. Indehaver af i alt fire design- og arkitekturvirksomheder, heriblandt HANDVÄRK og ET Hus.
Image

Morten Resen

Journalist, tv- og radiovært, foredragsholder – og dagens konferencier. Aktuel med den anerkendte start-up podcast og hans egen start-up ”GoLittle”.
Image

Mads Peter Veiby

Kendt nordjyske serieiværksætter med fingeren på pulsen. Har haft flere virksomheder og er kendt for at investere i spændende projekter. Nuværende direktør for SpilNu.dk mv.
Image

Jacob Risgaard

Nordjyden med fart på og kendt medejer af Coolshop.com og Streetman.dk. Han er selvlært forretningsmand, investor og foredragsholder.
Image

Andreas Helgstrand

Succesfuld OL-bronzevinder, VM-sølvvinder i dressurridning og ejer af sit eget salgs- og træningscenter ”Helgstrand Dressage”, som rummer flere forskellige brands.
Image

Michelle Kristensen

Ud over at være Sundhedsekspert på Go`morgen DK, er Michelle Kristensen ejer og kreativ direktør i virksomheden MK. Hun har haft over 4000 personer i hendes hænder de sidste 5 år, udgivet 6 bøger og 10 e-bøger, holdt over 200 foredrag, udviklet app og træningsudstyr, har et team på 7 medarbejdere og driver i dag en af Danmarks største sundhedsfællesskaber.
Image

Per Vers

Vi kender ham som ordjonglør og rapper, men han er også blogger, forfatter og performer. Han vil sørge for, at afslutningen på dagen bliver ekstra fed.
Image

Alexander Husum

Youtuber og influencer, der vandt hele tre priser til Guldtuben 2017. Med over 250.000 følgere er han en af Danmarks mest kendte youtubere.
Image

DJ TWA

Kendt nordjysk DJ, der bl.a. har stået for Chill i Parken og sat rytmerne til Kunsten Sommer Lounge.
Image

Steffen Kabbelgaard

Spiludvikler, iværksætter og CEO hos spiludviklingsvirksomheden Betadwarf. Firmaet står bag spil-succes FORCED, som i øvrigt blev udviklet af ham og en gruppe medstuderende på AAU CPH.
Image

Andreas Ydesen & Anders Ulrik Sørensen

Dreamteamet, der har sat Nordjylland på verdenskortet med deres innovative virksomhed Intelligent Marking. De fik ideen til virksomheden, mens de gik på hhx i Hjørring. Derfor ved de alt om at være elev/studerende og samtidig have store ambitioner for sin egen virksomhed.
Image

Frank Christensen

Medstifter af startup’en Plai, der forventes lanceret senere i år. Han er CEO bag en helt ny og spændende forretningsmodel til onlinespil - goplai.com. Det kommer danske gamere med garanti til at høre meget mere om.
Image

Lisa Dalsgaard

Aalborgensisk powerwoman, CEO og stifter af GoodiePack. Hun støtter bl.a. op om det nordjyske startupmiljø med initiativerne StartupWorks og NextNord.
Image

Kathrine Skovsgaard

Altid farverig direktør og iværksætter af Events by Skovsgaard. Hun er formand i adskillige foreninger i det nordjyske. Hun vil styre slagets gang med stor indlevelse i Failure-zone og SoMe-zone.
Image

Lasse Jensen

Iværksætter og forretningsudvikler. Arbejder på SEA – Supporting Entrepreneurship af Aalborg University. Han skal få tingene til at spille max som moderator i Start-up Zone og Gaming-zone.
Image

Christoffer Baadsgaard

Inkassodirektør for Debito.dk. Engageret iværksættermentor og tidligere ejer af en engelsk fodboldklub. En fyr med masser af historier og stor erfaring i ærmet trods hans unge alder.
Image

Rasmus Arendt Nielsen

Rasmus Arendt Nielsen er medstifter af den nordjyske start-up Brandheroes. Her hjælper de virksomheder med at finde lokale influencers, som kan få gang i salget. Og de har kæmpe succes med virksomheden! Deres kunder er f.eks. Bestseller, The Body Shop og Normal.
Image

Marie Fallgaard

Marie er leder for SEA på Aalborg Universitet. Hendes opgave er, sammen med hendes kolleger, at motivere, hjælpe og understøtte de dygtige studerende på AAU, som har iværksætterambitioner. Hun har set og hørt utallige start-up-ideer, og er derfor unikt kvalificeret til at yde rådgivning til Årets Innovationskick.